Rayman Raving Rabbids

Rayman Raving Rabbids kép

Rayman, a hiányos végtagjairól ismert figura visszatért. A barátaival épp piknikező Raymant elrabolja egy nyúlakból álló társaság, akik egy arénába küldik hősünket, hogy teljesítse az elé tárt feladatokat. A sokféle küldetés rengeteg humoros elemmel lett megszórva, így kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik majd a játék nyújtotta örömöket. A minijátékok gyűjteményeként is felfogható program kiváló alapja lehet egy haveri partinak.


3 ingyenes Ubisoft játék

Hír | 2007.09.01 11:56

Először is: Far Cry, Prince of Persia: Sands of Time, Rayman Raving Rabbids tölthető. Részletek alant.

Rayman kalandjai folytatódnak

Hír | 2007.05.20 09:34

Az NGamer magazin a Ubisoft embereire hivatkozva szellőztette meg a hírt, ami szerint már készül a Rayman Raving Rabbids folytatása.

Rayman Raving Rabbids bemutató

Teszt | 2007.01.11 12:54

Nyulak. Kedves, pihe-puha jószágok, nagy fülekkel és fogakkal, továbbá megmagyarázhatatlan vonzódással a répa iránt.

[MOVIE] Rayman: Raving Rabbids

Hír | 2006.11.18 21:57

A Ubisoft új videóval kedveskedett a Rayman: Raving Rabbids rajongói számára.

Rayman: Raving Rabbids weboldal

Hír | 2006.11.09 10:47

Mindenre elszánt hős nyulaink már meghódították az internetet is. Világuralmi törekvéseik így hamarosan tényleg beteljesülnek. Beindult a Rayman: Raving Rabbids honlapja.

[MOVIE] Rayman Raving Rabbids VÉGRE!

Hír | 2006.09.18 15:25

Végre valóban láthatjuk akció közben Raymant! Eddig a Rayman Raving Rabbids című platformjátékból csak ilyen idióta nyuszis videók érkeztek :)

[MOVIE] Újabb ökörségek Raymanről

Hír | 2006.08.03 16:12

A Rayman Raving Rabbids kiadója, a Ubisoft úgy gondolta, jó poén, ha a játékot kizárólag agyament rövid videókkal próbálja népszerűsíteni. Ezúttal két újabb ilyen, igen fontos tényeket közlő animációk bukkantak a felszínre, amelyekből megtudhatjuk, hogy a nyulak nem szeretnek tehenet fejni, illetve soha nem csukják be az ajtókat...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)