Reality Fighters

Reality Fighters kép

Alkosd meg részletesen karakteredet, majd öltöztesd fel a széles választékú ruházatokból és válassz neki egy harcstílust a szintén színes kínálatból. Ha ez megvan, lásd el az arcképeddel és vesd bele magad a küzdelembe! A Reality Fighters egy páratlan verekedős játék, ami a PS Vita kameráit és érintőképernyőjét kihasználva igazán egyedi élményt nyújt. Küzd az utcán, a buszon vagy otthon a teraszos a kamera által felvett helyszínen a gép, vagy a tucatnyi online kihívó ellen a PS Vita adta közösségi szolgáltatások segítségével. Használd különleges technikáid és vess be mindent a győzelem érdekében! Fedezz fel új kombókat, fejleszd képességeidet és légy Te a legjobb! A Reality Fighters garantált szórakozást nyújt a pofozkodni vágyóknak!


Szellemírtók a PS Vita-n

Hír | 2012.05.10 08:16

Ha nem is önálló játékként, de a Reality Fighters keretein belül összefuthatunk a szellemek rémeivel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)