Skylanders: Trap Team

Skylanders: Trap Team kép

A negyedik felvonás, a Skylanders: Trap Team továbbgondolja a már jól bevált receptet és nem csak új játékfigurákat (rajtuk keresztül pedig ezidáig ismeretlen karaktereket és kalandokat) kínál, hanem egyúttal egy vadonatúj portált is, amely lehetővé teszi csapdák és csapdamesterek alkalmazását. A játék sztorija szerint ugyanis a gonosz Kaos szabadon engedi Skylands gonosztevőit, így a mi dolgunk a már említett újdonságok segítségével foghatjuk be őket. Összesen 47 gazembert ejthetünk csapdába, viszont ahhoz, hogy legyűrjük őket a megfelelő elemű csapdát kell a portálra helyeznünk. Fáradozásainkért cserébe a játékmenet során a befogott ellenfeleket is irányíthatjuk, így az eredeti érdekes megoldások mellett a Skylanders ismét hozza a kötelezőt.


Skylanders Academy - megvan, hogy mikor jön az animációs sorozat

Hír | 2016.09.21 12:00

A Netflix kitűzte a legfiatalabbaknak szánt Skylanders mese, a Skylanders Academy napra pontos premierjét. Ősszel lesz mit nézniük a rajongóknak!

Skylanders: Trap Team teszt - csapda a legjavából

Teszt | 2014.12.01 14:45

Az Activision népszerű, gyűjtögethető figurás szériája újabb epizóddal és lényekkel próbálja meg levenni kicsiket és nagyokat a lábukról. Sikerült.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)