Sonic Colors

Sonic Colors kép

A Sega emblematikus figurája a Gyalogkakukknál is sebesebben száguldozó kék sündisznó rajongói legnagyobb örömére nem hajlandó feliratkozni a veszélyeztetett videojáték-hősök listájára. Sonic és cimborája, Tails ellátogat dr. Eggman csillagközi szórakoztató parkjába, ugyanis hőseink képtelenek elhinni, hogy a tojásdad alakú főgonosz megbánta korábbi tetteit. Megérzésük ezúttal sem vezeti tévútra őket, hiszen kiderül, hogy a jó öreg doki egy idegen faj, a Wispek tagjait negatív energiával átitatva egy elmeirányító fegyvert készül bevetni Sonic szülőbolygója ellen. Nosza, máris itt a nemes feladat, hogy a Sonic Colors pályáin végigszáguldva meggátoljuk Eggman dokit őrült tervének megvalósítását.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)