Splinter Cell: Double Agent

Splinter Cell: Double Agent kép

Sam Fisher visszatért, ezúttal egy teljesen új szerepkörben. Kettős ügynök minősítésben be kell épülnie és belülről felszámolnia különféle terrorista csoportokat Ázsiától Amerikáig. A dolgunk nem lesz egszerű, a kormány és a terroristák egyszerre adnak majd egymással ellentétes küldetéseket, melyeket változatos körülmények befolyásolnak, tevékenykedünk víz alatt, homokviharban, vagy éppen a köd mögött rejtőzködve. Új fegyvereket és eszközöket, valamint egy átgyúrt multiplayer módot kapunk adalék gyanánt.


[DEMO] Splinter Cell: Double Agent

Hír | 2006.11.09 21:17

Gyakorlatilag egyszerre került ki a netre a Splinter Cell: Double Agent című akciójáték singleplayer és multiplayer demója.

[MOVIE] Splinter Cell: Dupla Adag

Hír | 2006.10.19 08:18

Egyszerre két videó érkezett a Splinter Cell lopakodós akciójáték-sorozat negyedik részéről, amely elvileg már november elején a boltokba is kerül.

[MOVIE] Splinter Cell 4 Interjúdömping

Hír | 2006.10.16 16:56

A Ubisoft az utóbbi időben megkezdte a Splinter Cell: Double Agent marketing hadjáratát, ami ne is csoda, mivel a megjelenés már elég közel van.

Új zeneszerzők a Splinter Cell 4-ben

Hír | 2006.08.19 13:20

A Ubisoft bejelentette, hogy két zeneszerzőt szerződtetett a Splinter Cell: Double Agent muzsikáinak komponálására. A klasszikus zenét modern hangzással szereti vegyíteni Sascha Dikiciyan és Cris Velasco. Ők ketten írják meg a játék főcímzenéjét, valamint az összes átvezető animáció alatt hallható muzsikákat is. Érdekes, hogy eddig minden részhez más zeneszerzőket kértek fel: az első résznél Alexandre Desplat és Michael Richard Plowman; a másodiknál Lalo Schifrin (pl. Mission Impossible) és Jack Wall; a harmadiknál pedig Jesper Kyd (pl. Hitman) és Amon Tobin írták a zenéket. A Splinter Cell: Double Agent idén október végén jelenik meg.

[KéPZ] Sam Fisher - a torokszorító

Hír | 2006.07.31 12:15

Tizenkét új kép érkezett a Splinter Cell: Double Agent-ből. A taktikai akciójáték legújabb része, ha minden igaz idén október végén jelenik meg. Szemmel láthatóan némileg fejlődött a grafika, és néhány új mozdulat is felfedezhető.

Sam Fisher úgy tűnik tovább várat magára

Hír | 2006.07.27 22:28

A Ubisoft a nyílvánosság elé tárta a második pénzügyi negyedévről szóló eredményeit, melyben fellelhető, hogy a korábban idén tavaszra ígért Splinter Cell Double Agent, mely előbb szeptemberre tolódott el, most már csak október végén jelenhet meg leghamarább. Emellett év végén érkezik még a Red Steel, a Rayman Raving Rabbids és a Rainbow Six Vegas is. Örömhír lehet azonban, hogy az egy évvel korábbi hasonló szakaszhoz képest 62 %-os nyereséget értek el, amit jól tükröz, hogy csak a Ghost Recon Advanced Warfighter több mint 570.000 példányban kelt el, mind Xbox 360-on és PC-n, valamint, hogy a Heroes of Might & Magic V is több mint 350.000 példányban kelt el.

[MOVIE] Splinter Cell 4

Hír | 2006.05.10 03:59

Az Xboxyde.com jóvoltából egy több mint ötperces játék közbeni videót zsebeltünk be, amelyben a Splinter Cell: Double Agent valószínűleg konzolos verzióját mutatják be. A minőség nem tökéletes, mivel mégiscsak kézikamerás anyagról van szó, de a lényeget így is megmutatja: a grafikán kívül a fejlesztők nagyrészt meghagytak mindent a régiben, ami persze nem feltélenül baj. S egy rövid videóból ne is akarjunk komoly következtetéseket levonni.

[MOVIE] SPLINTER CELL 4

Hír | 2006.05.10 00:50

HOPPPÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Bocsi, lemaradt még egy videó: a Splinter Cell: Double Agent című örökérvényű alkotásról beszélek. Höhö, imádjuk az E3-at! :) A videó az elején render, de ötletesen valódi felvételekkel montírozták össze őket. Utána aztán beindul az ereszdelehajam, és valódi, játék közben jelenetek tucatjait láthatjuk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)