Star Wars Empire at War: Forces of Corruption

Star Wars Empire at War: Forces of Corruption kép


Star Wars - Nosztalgikus visszatekintő

Hír | 2008.03.09 10:39

Régi emlékeket előidéző két perces mozgókép futott be a kor legemlékezetesebb Star Wars játékokairól.

SW Empire At War: Forces Of Corruption GOLD

Hír | 2006.10.10 15:04

A LucasArts és a Petroglyph Games régóta várt játékkiegészítője, amely egy végre sikeres SW stratégiai játékhoz készült, immáron arany státuszú lett.

[KéPZ] SW Empire at War - Forces of Corruption

Hír | 2006.09.18 14:49

Öt új kép érkezett a Star Wars Empire at War című valós idejű stratégiai játék kiegészítőlemezéből.

[MOVIE] SW Empire at War: Forces of Corruption

Hír | 2006.05.10 18:53

Tegnap jelentette be a Lucasarts, hogy készül a Star Wars Empire at War című stratégiai játék kiegészítő lemeze, s most már bele is pillanthatunk. A történet az alapjáték, vagyis a Halálcsillag elpusztítása után folytatódik, mikor is a galaxison a korrupció kezd erőt venni. Egy Tyber Zann nevű alvilági figura áll a dolgok középpontjában, aki egyedi taktikája révén különböző fajokat uszít egymás ellen, kémkedik, elrabolja mások pénzét, lecsökkenti azok teljesítményét, míg végül hatalmasabb bűnözővé válik, mint Jabba a Hutt. Ezúttal ismét újabb egységek kerülnek a kezeink közé, mint a lázadók oldalán a B-szárnyú, vagy a birodalmiak oldalán a TIE vadász, vagy Darth Vader különleges Executor csillagrombolója. Ám mindez semmi a második Halálcsillag rombolásához képest, melyet talán csak Tyber különleges hajtóművel felszerelt szuper csillagrombolója múlhat fölül, melyet csak Eclipse, azaz Elsötétedés néven ismernek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)