THE GODFATHER THE DON´S EDITION

THE GODFATHER THE DON´S EDITION kép

THE GODFATHER THE DON´S EDITION: A THE GODFATHER THE DON´S EDITION PS3- ra megjelent, javított változat. Piti lopások és kisebb munkák után végre elismernek minket, befogad minket New York leghíresebb bűnszervezete, a Corleone család. Rajtunk áll, hogy miként hajtjuk végre az utasításokat és érjük el, hogy tiszteljenek minket, és végül Don legyen belőlünk. Lehetünk diplomatikusak, de választhatunk erőszakos megoldásokat is, minden tettünknek hosszú távú következményei lesznek. Szabadon kapcsolatba léphetünk más karakterekkel is, és az ő tapasztaltunk rólunk, döntően befolyásolja a játék végkifejletét. A fő karakterek hangját Marlon Brando, James Caan és Robert Duvall szolgáltatta.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)