The Walking Dead Season 2: No Going Back

The Walking Dead Season 2: No Going Back kép

A No Going Back című epizód a Telltalte Games-féle The Walking Dead második évadának fináléja, amelyben Clementine örökre szóló és szívbe markoló döntésre kényszerül azzal kapcsolatban, hogy miképpen folytassa a harmadik évadot. A The Walking Dead Season 2: No Going Back többfajta, egymástól eltérő befejezéssel bír, nagyobb feszültséget és több drámát ígér, mint a második szezon bármelyik fejezete és továbbra is képes az arra fogékony játékosokat érzelmileg teljesen legyalulni. A drámai végkifejlettel kevert sokféle befejezés miatt érdemes többször is nekifutni a végjátéknak és megőrizni a mentéseket a The Walking Dead Season 3-ra.


The Walking Dead 3. évad - a hétvégén bemutatják

Hír | 2016.06.09 10:35

A Telltale Games nem várja meg az E3 hetét a The Walking Dead: Season 3 látnivalóival, hanem csatlakozott azokhoz, akik már az expó előtt bemutatják portékájukat.

The Walking Dead Season Two - elkészült a magyarítás

Hír | 2014.09.30 09:45

Ha valaki magyarul szeretné végigkövetni a Telltale-féle The Walking Dead második évadának drámáját is, annak itt a segítség.

The Walking Dead Season 2: No Going Back teszt - a borzalmas vég

Teszt | 2014.09.05 10:52

Itt a vége. Nem is egyféle. A Telltale féle The Walking Dead széria második felvonása minden eddiginél érdekesebb fordulatot vesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)