The Wolf Among Us: Smoke and Mirrors

The Wolf Among Us: Smoke and Mirrors kép

A Telltale Games ötrészes, interaktív filmszerű játékának második epizódja a Smoke and Mirrors névre hallgat és továbbra is a Grimm-mesékből ismert karaktereket helyezi modern környezetbe. A fejlesztők The Walking Dead szériájához hasonlóan itt is képregényszerű grafikával követhetjük végig a főhős, Bigby Wolf kalandjait. A Smoke and Mirrors epizód továbbra is a történet alakíthatóságának illúziójába ringat minket, amelyet egy jól összerakott kerettörténet és a mocskos városi környezet hatására megromlott figurák egészítenek ki (Ariel itt például prostituált).


Comic-Con 2017 - bejelentették a The Wolf Among Us új évadát

Hír | 2017.07.19 18:00

A Telltale Games a hivatalos közleményig tagadta azt, hogy a rajongói nyomásnak eleget téve folytatják egyik legnépszerűbb sorozatukat, a The Wolf Among Us-t, azonban a Comic-Con 2017 előestéjén ezt sem titkolták már tovább.

The Wolf Among Us: Smoke and Mirrors teszt - már nem annyira mesés

Teszt | 2014.04.18 16:10

A Telltale Games másodszorra helyezi a Grimm-mesék karaktereit modern környezetbe, de a minőség már nem annyira mesés, mint az előd esetében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)