Tournament of Legends

Tournament of Legends kép

A High Voltage Software fejlesztői egy szerethető bagázs, hiszen lelkesen kitartanak a Wii mellett, mint hardcore játékokat készítő alakulat, annak ellenére, hogy a kifejezetten jóra sikeredett Conduit nem dalolt olyan vígan a kasszáknál. No és persze nem is beszélve a többi hardcore 3rd party játékról. Legújabb próbálkozásuk a Tournament of Legends, mely a Wii-n csöppet elhanyagolt bunyós vonalat kívánja erősíteni. Tournament of Legends Tournament of Legends Tournament of Legends Tournament of Legends Tournament of Legends Tournament of Legends


Tournament of Legends - Teszt

Teszt | 2010.09.03 12:31

Titánok és egyéb kretének összecsapása. Van-e helye ennek a küzdelemnek a Street Fighter, Tekken és Dead or Alive mellett?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)