Transformers: Rise of the Dark Spark

Transformers: Rise of the Dark Spark kép

A Transformers a filmes franchise mellett videojátékos fronton is szépen gyarapodik. A Transformers: Rise of the Dark Spark című akció-TPS-sel például a Loadout fejlesztője, az Edge of Reality bővítette a Transformers játékok listáját. A Rise of the Dark Spark (ki találja ki ezeket a címeket?) a rövid történet végigjátszása mellett kooperatív kampányt és egy négy játékost támogató hordamódot (Escalation) is tartalmaz, ráadásul a megszerzett tapasztalati pontokat átvihetjük egyik játékmódból a másikba és választhatunk, hogy az Autobotok, vagy a Decepticonok oldalán harcolunk. A Rise of the Dark Spark emellett megpróbálja összefűzi Michael Bay filmjeinek a történetét a játékéval is.


Transformers: Rise of the Dark Spark teszt - bárcsak átalakulna

Teszt | 2014.08.11 21:25

A Transformers: Rise of the Dark Spark ugyan nem közvetlen adaptáció, de nem is jobb annál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)