Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution kép

A Warhammer 40000: Dawn of War II sorozat legújabb kiegészítője a Retribution nevet kapta. Az önállóan is futtatható kiegészítőben megjelent a multi-race lehetősége, ill. azt is kiválaszthatjuk, hogy melyik oldalon szeretnénk harcolni. Az újítások közé tartozik még, hogy a sorozat történetében először lehetőségünk van online ko-op-ra is. A minden idők leghosszabb videojáték címéért is hajtó RTS egyre csak brutálisabb lesz, ahogy a harcba a Tyranida faj is bekapcsolódik. Erről mi magunk a következőket írtuk: „Más fajokkal ellentétben itt csak egy hősünk lesz, aki a Swarmlord. Hatalmas méretével kitűnik a tömegből, fegyvereként csontokból készült kardját használja, egycsapással egy egész kis helyőrséget képes harcképtelenné tenni. S bár egyedüli hősünk, ha energiája engedi bármikor képes lesz Hormagaunt és Termagant egységeket segítségül hívni, ha melegebbre fordulna a helyzet. Ezzel kb. 140 egységet is terelgethetünk egyszerre majd a pályán.” A Warhammer 40000: Dawn of War II sorozatnak valószínűleg nem a Retribution volt az utolsó része, sőt, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a jövőben egy harmadik résszel is gazdagodni fog a sorozat.


Minden Dawn of War játék féláron a Steamen

Hír | 2011.10.15 10:11

A Warhammer 40000 világába most féláron nyerhetünk betekintést.

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution

Teszt | 2011.05.31 13:19

Életünket adhatjuk a császárért a Dawn of War II önállóan is futó kiegészítőjében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)