Warmonger, Operation: Downtown Destruction

Warmonger, Operation: Downtown Destruction kép

Az Unreal Engine 3 és az AGEIA PhysX használatával a játékon belül gyakorlatilag mindent elpusztíthatunk, ami csak az utunkban áll. A program egy taktikai FPS, ami egy alternatív jövőben játszódik. A játékos egy katonát alakít, akit az Irán olajmezőinek elfoglalására küldenek. A játékmenet a jól ismert alapokon nyugszik, házról házra járva kell elfoglalni a területet, ám ezt bármilyen módon megtehetjük majd. Mivel gyakorlatilag porrá rombolhatnánk az egész területet, ezért nagy fokú szabadságot kapunk a feladatunk elvégzésében. A címben is szereplő Downtown Destruction küldetés csak egy része az epizódokból felépülő Warmonger játéknak.


Warmonger - egy ingyenes FPS!

Hír | 2007.11.28 16:39

Elkészült és tölthető az Auto Assault révén ismertté vált NetDevil Ageia PhysX kártyák teljesítményére építő FPS-e!

Warmonger - MMOFPS októberben

Hír | 2007.09.19 11:34

Október 16-án letölthetővé válik a közeljövő legígéretesebb MMOFPS-e, a Warmonger, Operation: Downtown Destruction.

[KéPZ] Warmonger katonák akcióban

Hír | 2007.06.23 15:06

Rombolható környezettel és meseszép grafikával készíti a NetDevil Warmonger névre keresztelt FPS-ét, amiből elég régen kaptunk már képeket.

Warmonger, az Auto Assault készítőitől

Hír | 2007.01.09 10:30

Pár hete érkezett egy hír foszlány, ami az Auto Assault készítőinek terveiről szólt, ám ma végre konkrét információkkal szolgáltak nekünk a fejlesztők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)