XCOM: Enemy Unknown iOS

XCOM: Enemy Unknown iOS kép

A 2K Games a 2012-es év egyik sikerjátékát, az XCOM: Enemy Unknown című remeket teljes egészében átültette iOS eszközökre. A játékmechanizmus szerencsére maradt a régi: egy parancsnok szemszögéből, izometrikus nézetből irányíthatjuk háromfős csapatunkat és elsődleges feladatunk a földönkívüliek inváziójának visszaszorítása. A nagy gépekre kiadott testvérrel szemben az XCOM: Enemy Unknown iOS egyértelműen visszavett a grafikából, így a textúrák és animációk terén sem kapjuk azt, mint például a PC-s változatnál (kimarad a páncélok testreszabhatósága is), ellenben egy ilyen minőségi AAA cím kihagyhatatlan ajánlatnak számít a mobileszközökön.


XCOM: Enemy Unknown - megjelent Androidra

Hír | 2014.04.24 20:30

Némi késéssel, de iOS után végre Androidon is játszható az XCOM: Enemy Unknown.

XCOM: Enemy Unknown, Final Fantasy IV - a nap mobiljáték leárazásai

Hír | 2014.02.26 22:05

A mai leárazás-felhozatal tényleg nagyon ütős: többek között az XCOM: Enemy Unknown, az Infinity Blade, a LIMBO és a Final Fantasy IV is olcsóbb lett az App Store-ban.

XCOM: Enemy Unknown - lehet drágán adni a jó mobiljátékot

Hír | 2013.07.31 13:10

Strauss Zenick, a Take Two első embere szerint nem kell parázni, a 20 dolláros mobiljáték is eladható, ha az ember olyan minőséget nyújt, mint az XCOM: Enemy Unknown.

XCOM: Enemy Unknown iOS teszt - E.T. ismét a mutatóujját használja

Teszt | 2013.07.18 13:40

Nagy fába vágta a fejszéjét a 2K Games, az XCOM: Enemy Unknown iOS-es verziója nagy kihívás, lássuk képesek voltak-e felnőni a feladathoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)