Hirdetés

10 éves a TheVR, dokumentumfilmmel ünnepelnek a srácok

|

YouTube-ra kerül fel a TheVR10 doksi, amiből most kaptunk egy teaser trailert.

Hirdetés

Bár hazánk talán legismertebb tartalomgyártó csapata, a TheVR már a nyár folyamán elérte a tizedik évfordulóját, azonban ahogyan arra a srácok rámutattak, a folyamatos feltöltést és a tényleges munkát a 2013. október 5-én feltöltött Dreadhalls című videójukkal kezdték el, szóval innentől számítják a tíz évet, és ezt a dátumot ünneplik meg egy különleges alkotással. 

Fábián István és Komzsik János, vagy ahogy mindenki ismeri őket, Pisti és Jani rengeteg mindenen mentek keresztül onnantól kezdve, hogy a Cat Marióval berobbantak az interneten, azon keresztül, hogy elképesztő helyeken és számos eseményen fordultak meg, egészen odáig bezárólag, hogy sikerült egy saját irodára szert tenniük, amelyből naponta pörgetik a tartalmat a közönségnek - legyenek azok videojátékos streamek, techvideók, reggeli műsorok, kibeszélők vagy podcastok. 

Hirdetés

Természetesen ahogyan arra Pisti és Jani folyamatosan rámutatnak, a közösség tartja őket életben, és úgy szeretnék megköszönni nekik az elmúlt tíz évet, hogy egy dokumentumfilmet mutatnak be az említett időszakból szemezgetve, amelyben nemcsak a korábbi kalandokból és pillanatokból összevágott jeleneteket láthatnak majd a követők, hanem Pisti és Jani mesél is a kamerának olyan részletekre is kitérve, amiket eddig sehol nem mondtak el.

A doksit Jani vágja, és október 5-én fog debütálni a YouTube-on, és egy teasert már kaptunk belőle, amelyben felbukkan egy pillanat erejéig a mi mazurunk is a PlayIT-es időket felidézve (mazur egyébként volt már a TheVR TimeOut podcastjának vendége is, érdemes visszanézni):  

Ha kíváncsiak vagytok további részletekre a dokumentumfilmmel kapcsolatban, akkor hallgassátok meg a HappyHour #1485 ide kapcsolódó részét, abban megválaszolásra kerül pár kérdés. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)