Hirdetés

248 színész keltette életre a Baldur's Gate 3 karaktereit

|

Ennek köszönhető, hogy a szereplők mindegyike életszerűen mozog, beszél, viselkedik.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy minden befektetett munka megtérül: a Baldur's Gate 3 PC-s változata óriási sikert aratott, és a szeptember 6-án megjelenő PlayStation 5-ös kiadást is nagy várakozás övezi. A Larian Studios mindent beleadott, hogy a lehető legjobb játékot készítse el, és ezt a kritikusok által kiosztott pontszámok is tükrözik.

A színészek munkáját igazgató Aliona Baranova performance director egy hosszú posztfolyamban részletezte, mennyire sok munka volt a karaktereket olyan életszerűvé tenni, amilyenek végül lettek.

Hirdetés

"Szinte MINDEN beszédnél rögzítettük a színészek mozgási adatait is. Mind a 248 színésznél, az összes NPC-nél - nem csak a társakat alakítók vettek fel egy mocap ruhát, amivel a mozgásukat, gesztusaikat, cselekvésüket rögzítettük, amit aztán elküldtünk a hangfájlokkal együtt az animációs csapatnak. Ezért olyan életszerűek az alakítások."

Baranova hozzátette, Shadowheart fejmozgása valójában Jennifer English fejmozgása, Lae katonás és idegen mozgását Devora Wilde adta, Astarion pedig Neil Newbonnak köszönhetően olyan teátrális - ezeket mind a színészeknek köszönhetjük. Csak az állatok hangjánál és néhány egyéb esetben nem voltak ennyire alaposak. 

Ezért és még sok minden más miatt lett fantasztikus a Baldur's Gate 3, tesztünket a játékról videós formában alább nézhetitek meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)