Hirdetés

2500 órába telt, de egy streamer elsétált a Minecraft világának végéig

|

Ami ott várta, arra nem volt felkészülve, mint az reakciójából is látszik.

Hirdetés

Nem kell sokáig gondolkodnunk, hogy eszünkbe jusson néhány olyan dolog, amivel hasznosabban el lehet tölteni 2500 órát, de nem kell mindig hasznos tennivalókkal foglalkoznunk, muszáj időt fordítani a szórakozásra is. Mystical Midgetnek az jelentette a kikapcsolódást, hogy elindult a Minecraft világának vége felé, hogy kiderítse, mi rejlik ott.

Útját 2021. január 31-én kezdte el a Minecraft Beta 1.7.3-as változatával, ami még 11 évvel ezelőtt jelent meg, ezért sem a tartalom mennyisége, sem a rendszerek működése nem olyan, mint a ma elérhető, legfrissebb kiadásokban.

Hirdetés

Több mint 32 millió kockán haladt át a játékban töltött 2500 óra alatt, és amint arra számítani lehetett, nem valami easter egg vagy értékes jutalom várta: útja végére érve, 2022. július 11-én egyszerűen lezuhant a semmibe és meghalt, miközben a játékmotor próbált valamit kezdeni a helyzettel. Erre úgy reagált, ahogy sokan tennénk: sikított, felállt és eldobta a fülesét.

Azóta is streamel, zömmel Minecraftot. Mondanánk, hogy ne próbáljátok utána, de nem akarunk beleszólni abba, hogyan töltitek a pihenéseteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)