Hirdetés

30 év után találtak egy életadó glitch-et a Super Mario Bros-ban

|

Csak három évtizednek kellett eltelnie, hogy valaki megtalálja azt a hibát a játékban, amivel lényegében végtelen életet farmolhat magának. Mutatjuk.

Hirdetés

Gyerekkorom egyik legnagyobb teljesítménye volt, amikor végre sikerült kiakasztanom a Super Mario Bros-t. Na, nem volt ennyire szomorú a gyerekkorom, csak nagyon rajta voltam a játékon.

A Super Mario Bros. viszont még a mai napig tartogat meglepetéseket. Például azt tudtátok, hogy van egy olyan hiba a játékban, amit kihasználva végtelen mennyiségű 1Up-ot szerezhettek? Mi sem. Nem egyszerű a helyzet, viszont ahogy az alábbi videóban is láthatjátok majd, abszolválható. 

A srác valószínűleg nem először játszik a játékkal - legalábbis a hosszú évek óta gyógyuló sebeket feltépő speedrunból ítélve. A videóban végignézhetitek, hogy mit is kell tennetek a végtelen életért, de ne felejtsétek el, hogy először ki kell akasztanotok a játékot, hogy nekiállhassatok. Ennyi szívást talán meg sem ér a dolog, de ettől függetlenül zseniális. Azt ajánlom, hogy 2:57-én kapcsoljátok ki a videót, mert 15 másodperccel később már nagyon fog fájni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)