Hirdetés

32 évesen halt meg az egyik népszerű Twitch streamer

|

Puppers még akkor kezdte karrierjét, amikor a Twitch neve Justin TV volt.

Hirdetés

Puppers, a 2011 óta tevékenykedő tartalomgyártó 32 éves korában elhunyt. Halálát a 2020-ban diagnosztizált ALS, vagyis amiotrófiás laterálszklerózis, népnyelven idegsorvadásos betegség okozta, amely a 3 éves kezelés után május 25-én hirtelen felerősödött, a videós légzési nehézségek után hunyt el.

Puppers gondozását három barátja Sunshine, Eshleee, és Silver vállalták magukra, akik több éves távolsági kapcsolat után a streamer környékére költöztek, hogy segíthessenek neki betegségével. 2021 és 2022 között adománygyűjtést is szerveztek az ellátás finanszírozására, és a tartalomgyártó megsegítésére, a közönség pedig közös erővel igyekezett mindent megtenni kedvencük gyógyulásáért.

Hirdetés

Puppers, vagyis Max 2011-ben kezdte karrierjét a Twitch elődjén, a Justin.tv-n, ahol League of Legends meccseket játszott a haverjaival horrorjátékok mellett. A Dead by Daylight megjelenése után, 2016-ban ő lett a közösség egyik legismertebb streamere, aki rendszeresen cosplayelte a játék karkatereit, szórakoztató műsorokat adott így, folyamatosan beszélgetett a chatjében lógó nézőkkel.

Max barátai összeraktak egy GoFundMe oldalt, ahol a rajongók adományozhatnak a temetési költségek fedezéséhez. Elnézve a számokat, Puppers munkássága sokak szívében hagyott mély nyomot. Nyugodjék békében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)