Hirdetés

5 hely, amit mindenképpen látnod kell Cusima mesés szigetén

|

Kirándulni mennél? Adunk pár tuti tippet, hogy felfedezhesd Cusima legszebb tájait!

Hirdetés

Rengeteg szép dologgal áldottak meg minket az istenségek, és mint azt minden japán tudja, Cusima szigete egyike volt annak a nyolcnak, amelyet Izanagi és Izanami elsőként teremtett meg. Gyönyörűre, változatosra formálták, tájait mindenképp érdemes felfedezni, amint alkalmunk nyílik letenni a szerszámokat. Bemutatunk öt olyan helyszínt, ami garantáltan nem fog csalódást okozni!

Hirdetés

Jáde-dombság

Egy hegyvidéki túra mindig fel tudja tölteni energiával az egyszeri kalandorokat. A Jáde-dombságban a növényvilág számos képviselője megtalálható, a sűrű erdőben tett séta után pedig gyönyörű kilátás nyílik a környékre a magasan fekvő sziklákról. Érdemes arra készülni, hogy gyakoriak az esőzések.

Kukai zuhatag

Annak, aki óriási állóvizekben szeret gyönyörködni, elég a tengerig elsétálnia, viszont aki egy gyönyörű vízesést csodálna meg, az mindenképp a Kukai zuhatag felé vegye az irányt. A zubogó víz csodálatosan fodrozódik a sziklákon, és a vízgyűjtők épp csak olyan mélyek, hogy biztonságosan lehűthessük fáradt lábainkat a gyaloglás után.

Kasine erdő

Öt percet sem kell lóháton gyalogolni, hogy erdőt találjunk Cusimán, de aki a sötétebb, sejtelmesebb helyeket szereti, a Kasine-erdőben találja meg, amit keres. Erősen javasolt jól felszerelkezve érkezni, mivel érkeztek jelentések medvetámadásokról, de az izgalomra vágyókat talán pont ez vonzza majd.

Arany-erdő

Az Izuhara-tó közvetlen szomszédságában található az Arany erdő, mely nevét fáinak aranyló színű leveleiről kapta, melyek a talajt is borítják. Számos állatfaj tanyázik itt, melyek némelyike nem kimondottan barátságos. Javasolt megpihenni az Arany tempomnál, ahol megtekinthetjük, hogyan dolgoznak a legtehetségesebb íjkészítők, fegyverkovácsok és páncélkovácsok.

Kuta-síkság

A közeli erdőből kilépve azonnal elénk tárulnak a Kuta-síkság hófehér növénymezői, melyek felett szirmok repülnek a szélben, és a sziklákról csodás kilátás nyílik a tengerre. Fontos, hogy a terület szépségének megőrzése érdekében a kitaposott utakon járjunk, ne feküdjünk a növényzetbe, ne tapossuk le, és csak fejünkben vigyük haza az emlékeket. Ha már a közelben járunk, érdemes meglátogatni a Becsület Oszlopát is a Testvér-sziklák közelében.

Ez a cikk azért született, hogy átérezd a XII. századi Japán hangulatát egy képzeletbeli online életmód magazin tükrén keresztül. A korszakban játszódó Ghost of Tsushima a mai naptól fogva megvásárolható PlayStation 4® konzolra. Vásárold meg erről az oldalról, és harcolj Jin Sakai, az utolsó tsushimai szamuráj bőrébe bújva a mongol hordák ellen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)