Hirdetés

A Call of Duty közösség kedvenc pályája népszerű paintball csatatérré vált

|

A paintball cégek világszerte szeretik lemásolni a Call of Duty játékok egyik ikonikus helyszínét.

Hirdetés

Kevés olyan pálya van a Call of Duty szériában, amit annyira szeret a közösség, mint a Nuketownt. A jól ismert helyszín több epizódban, több variációban is felbukkant, így nem csoda, hogy még a paintball arénákat szolgáltató cégek is gyakran lemásolják azt.

Legutóbb a /r/gaming subredditen bukkant fel egy verzió, azzal a kiírással, hogy "ez a srác megcsinálta a Nuketownt paintball arénának".

Hirdetés

Azt mondjuk nem tette hozzá, hogy ez "ez a srác" valójában nem más, mint egy meglehetősen komoly cég, az illinois-i Paintball Explosion. Dutch The Hooligan pár évvel ezelőtt el is zarándokolt a helyszínre haverjaival, ahol egy pörgős airsoft meccsen leteszteljék a pályát.

Világszerte több ponton is vannak paintball és airsoft szervezetek, akik összerakták maguknak a saját Nuketown variációjukat. Szívesen kipróbálnánk egy ilyet, ha másért nem is, akkor azért, hogy nagyon ismerős helyzetekben lőjenek agyon minket újra és újra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)