Hirdetés

A Capcom kávézóban akár Devil May Cry 5 pizzaburgert is rendelhetsz

|

Devil May Cry 5 menüvel erősített a japán Capcom Cafe.

Hirdetés

A 2012-ben alapított, Japánban található Capcom Cafe vendégeként már korábban is számos videojátékos különlegességet lehetett megvásárolni, vagy épp megkóstolni. Előbbi kategóriába tartozott például a Resident Evil parfüm is.

Most pedig a Devil May Cry 5 Special Edition megjelenésének örömére speciális ételekkel és italokkal bővült a Capcom saját kávézójának menüje. Többek között akár egy meglehetősen guszta pizzaburgert is ki lehet próbálni. 

Hirdetés

Ahogy az az alábbi képen is látszik, gyakorlatilag egy teljes menüt húztak fel a Devil May Cry 5-ös tematikára: BBQ tál, pizzaburger, csokitorta, parfékehely és két koktél is várja a DMC-rajongókat. Nagy kár, hogy mindezért egészen Japánig kell utazni, szóval mi egyhamar nem fogunk ilyen finomságokat kóstolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)