Hirdetés

A Cities Skylines II lesz az a játék, amiről a Sim City-rajongók mindig is álmodtak

|

Traileren láthatjuk az ígéretes városépítő játékot, amiről most már azt is tudjuk, hogy mikor jelenik meg.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy milliók várják a Cities Skylines II megjelenését, a nyolc évvel ezelőtt debütált első részből ugyanis nem kevesebb, mint 12 millió példány kelt el. Ennek a sikeréhez nemcsak az járult hozzá, hogy konzolokon is elérhetővé vált, hanem az is, hogy a közösség végeláthatatlan mennyiségű moddal szórakoztathatta magát.

A folytatás pedig már itt van a kanyarban: a bétatesztelők javában nyúzzák a játékot, amelyről a fejlesztő Colossal Order nemrég közzétett egy új előzetest.

Hirdetés

Ahogy alább is látható, az új részben alaposan megújult a látványvilág, egyes snitteket - főleg a légi felvételeknél - szinte már nehéz megkülönböztetni a valóságtól.

Az előzetes ad egy kis ízelítőt a Cities Skylines II megújult játékmechanikájából is: alaposan átalakul az építkezés, és a virtuális városaink gazdaságának kezelése is jóval részletesebbé válik.

A Colossal Order egyébként először márciusban villantott meg valamit az érkező címből, amelyre már le lehet adni az előrendeléseket. A teljes játék október 24-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re is. Azt sem árt tudni, hogy már a premier napján bekerül a Game Passbe.

A fejlesztők egyébként azt ígérik, hogy az előttünk álló hónapokban sokkal több részletet is bemutatnak majd a játékból, így érdemes lesz figyelni a csatornáikat. Addig marad az első rész pörgetése, szerencsére már a Cities Skylinesnak is kijött a next-gen frissítése.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)