Hirdetés

A Cuphead sorozat már biztosan kap folytatást, a második évad előbb jöhet, mint gondolnád

|

Az első szezon ugyan nem aratott osztatlan kritikai sikert, a nézők annyira szerették, hogy a Netflix berendelte a következő etapot.

Hirdetés

Az itthon Csészefej és Bögrearc címen futó The Cuphead Show elég vegyes élményt nyújt. A játék és a művészeti stílus rajongói rengeteg szerethető pillanatot kaptak az összesen 2 órás játékidőt felölelő 10 epizódtól, de annak aki nem tudja, hogy mi vár rá, már nehéz fenntartások nélkül ajánlani a sorozatot.

Ettől függetlenül elegen szerettek bele a világba és karakterekbe ahhoz, hogy a Netflix berendelje a folytatást. A streaming óriás és a Studio MDHR örömmel jelentették be a második évad érkezését.

Hirdetés

A bejelentés legmeglepőbb része a megjelenési időszak konkretizálása volt. A Studio MDHR közleménye alapján ugyanis a The Cuphead Show második szezonja a már 2022 nyarán befut.

Tekintettel az animáció minőségére mi a legkorábbi dátumnak is csak a 2023 második felét jósoltuk volna. Úgy tűnik, hogy a csapat sokkal lelkesebb, mint gondoltuk.

Aki egyébként még nem látta a sorozatot, és nem tudja eldönteni, hogy akarja-e látni vagy sem, annak Paca kritikája segíthet a döntésben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)