Hirdetés

A Cyberpunk 2077 a SEGA CD-n is menő lenne

|

Egy letűnt korszakot idéz fel ez a Cyberpunk 2077 demake, amit nagyon szeretnénk végigjátszani.

Hirdetés

A játékrajongók egy része nagyon szeret visszafelé tekinteni, aminek rengeteg nosztalgikus projektet köszönhettünk. A kedvencünk talán még mindig a Bloodborne Kart, de DisketteDetective új videója is ott van a legjobbak között.

A Cyberpunk 2077 és régi SEGA címek rajongója összedobott egy intrót, ami a CD Projekt RED legutóbbi csodáját hozza vissza egy sokkal idősebb formátumban.

Hirdetés

A demake klasszikus SEGA CD címekből ollózta össze a videó elemeit, a végén pedig egy karakterszerkesztővel köszönt, hogy összerakhassuk a saját hősünket. El kell ismerni, nagyon cuki kis projekt volt ez, amitől egyébként kedvünk is lenne elővenni a CD gyűjteményeinket.

CYBERPUNK 2077 [1993] / Sega CD / Intro / Title Screen / Character Select
byu/DisketteDetective incyberpunkgame

DisketteDetective felhasznált darabkákat a Future Cop: LAPD átvezetőiből, de egy kis Einhandert is találunk a keverékben pár kézzel gyártott elemmel kiegészítve. Az eredmény egy hangulatos ízelítő, amiből nagyon szeretnénk többet kapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)