Hirdetés

A Fallout sorozat felfedte a franchise egyik legnagyobb titkát

|

A Vault Boy a játékok ikonikus figurája, de hogy minek örül ennyire, azt sose tudta megmondani senki.

Hirdetés

A Fallout franchise legfontosabb kabalafigurája Vault Boy, a Vault-Tec arca. A kis szőke figurát folyton láthatjuk, miközben vigyorogva, hüvelykujját feltartva biztosít mindenkit arról, hogy a Vaultokban boldog élet vár minden menekülőre.

A Fallout közössége évtizedek óta próbálja kitalálni, hogy miért is tartja pont így az ujját a karakter. Sokak szerint csak egy mókás póz ez, hogy segítsen eladni a cég dolgait, másik szerint így mérték anno a gombafelhők méretét. Akárhogy is, a kérdés megválaszolatlanul maradt, egészen az élőszereplős sorozat debütálásáig.

Innentől spoilerek következnek a Fallout sorozat történetéről!

Hirdetés

Az epizódok során megismerjük majd Walton Goggins pisztolyhősét, a ghoult, akinek valódi neve egyébként Cooper Howard. A karakter a nukleáris háború előtt meglehetősen sikeres színészként dolgozott, aki két meló között beleegyezett egy különleges felkérésbe. Cooper kisegítette feleségét, Barbot azzal, hogy szerepelt egy céges reklámban. Az említett cég természetesen a Vault-Tec.

Cooper beöltözött az ikonikus kék-sárga szerkóba, és felajánlotta, hogy ad a kamerának egy hüvelykujjas pózt, a stáb pedig imádta az ötletet. Ugyan nem látjuk ténylegesen a felvétel eredményét, innen már nem nehéz kitalálni a Vault Boy jellegzetes pózának eredetét.

Sok más apróság mellett egyébként a Mr. Handy robotok múltjába is betekintést nyerhettünk. Mint kiderült, az ikonikus robotok története is Cooperhez kötődik, mivel a színész egy kollégája (és kedves barátja) adta a Vault-Tec segédjeinek hangját. Érdemes lesz hát figyelni a Cooper útját, mivel a karakter sokkal fontosabb a Fallout univerzumának történetében, mint elsőre gondolhatnánk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)