Hirdetés

A Five Nights at Freddy's rendezője szerint soha nem lesz 18-as karika a filmen

|

Aki abban reménykedett, hogy valamikor a premier után kapni fog egy 18+ változatot a Five Nights at Freddy's adaptációból, annak van egy rossz hírünk.

Hirdetés

A horror műfaj, és a Five Nights at Freddy's játékok szerelmesei abban bíztak, hogy majd valamikor a film mozitermes körei után jönni fog egy felnőtteknek szóló, véresebb, ijesztőbb verzió. A M3GAN esetében ezt meglépte a stúdió, de úgy tűnik, hogy a játékadaptációnál más lesz a helyzet.

A Forbesnak adott interjújában a rendező, Emma Tammi elmondta, hogy mindig is a PG-13 (vagyis fiatal tinédzsereknek szánt, nem túl erőszakos) kategóriát célozták. Szerinte a Five Nights film tökéletesen eltalálta a megfelelő szintet és hangvételt.

"Szerettük volna, ha a film nézhető lenne fiatalabb közönségeknek is, ezért céloztuk meg a PG-13-at. Tudjuk, hogy van az a közönség, akik erőszakot vagy legalább az erőszak sejtetését akarják látni, ezért be akartuk építeni a sötétebb elemeket is. Rengeteg nagyon komor része van a sztorinak, de ami a gyilkosságokat és a képi világot illeti, minden csak a megvalósítás módszerein múlik."

Hirdetés

Tammi hozzátette, hogy kifejezetten büszkék a Five Nights besorolásának eltalálására. Korábban egyébként említette, hogy egyébként is "belépő horrornak" szánták az egészet, kifejezetten tinédzserkorú közönségnek nyújtva a játékból ismert élményt.

Az érdekükben reméljük, hogy a célközönség imádni fogja az adaptációt, mert a felnőtt kritikusok épp sportot űznek a Five Nights at Freddy's földbe döngöléséből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)