Hirdetés

A Forza Horizon 5 Barbie-autókkal készül a film premierjére

|

Egy játékhiba miatt idő előtt kiderült, hogy mire készül az Xbox és a Playground csapata. Erre a crossoverre nem voltunk felkészülve.

Hirdetés

Sokszor jönnek szivárgások az Amazon adatbázisából, álláshirdetésekből, vagy idő előtt kikerült marketinganyagokból, de az ritkán fordul elő, hogy maga a játék árulkodik. A Forza Horizon 5 esetében pedig most ez történt. A kliens véletlenül felhozott egy menüelemet, amit nem kellett volna, és szétkürtölte a világban, hogy Barbie-s verdák jönnek a versenypályákra, két kocsi is fel fog bukkanni majd az előszereplős filmből.

Hirdetés

Többen is kiszúrták a hibát, de @DonJoewonSong gyorsan le is fotózta a járgányokat, és kipakolta a Twitterre. A képei szerint a Barbie Movie Corvette E és a Barbie Film Hummer EV várnak majd ránk a crossover esemény indulása után.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Forza Horizon 5 x Barbie parti mikor indul, de mivel maga a film július közepétől lesz látható a mozitermekben, így van egy sejtésünk. Mi július elejére tippelnénk, de mivel az Xbox csapata még hivatalosan nem erősített meg semmit, ez csak egy tipp a részünkről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)