Hirdetés

A frászt hozza ránk a Five Nights at Freddy's film trailere

|

Újabb, az elsőnél jóval hosszabb előzetessel jelentkezett a horrorjáték alapján készülő produkció.

Hirdetés

Hollywood felfedezte magának a videojátékokat, már megint, ám ezúttal az adaptációs erőfeszítések némelyik tényleg siker koronázta, gondoljunk csak a The Last of Us sorozatra, vagy a 2023-as bevételi toplistát óriási előnnyel vezető Super Mario Bros.: A filmre. Nem csoda hát, ha mások is vérszemet kaptak, és sorra érkeznek az ismertebb franchise-ok animációs vagy élőszereplős feldolgozásai.

Ilyen a Scott Cawthon játéksorozatából táplálkozó Five Nights at Freddy's is, aminek megfilmesítési jogaira a horrorban utazó Blumhouse Productions csapott le, a mozikba pedig a Universal Pictures segítségével jut majd el október végén. Ugyanekkor válik elérhetővé a Peacock streamingplatformon is.

Hirdetés

Emma Tammi rendező Scott Cawthonnal és Seth Cuddeback-kel közösen jegyzi a film forgatókönyvét, melynek központi szereplője, a lányát egyedül nevelő Mike Schmidt (Josh Hutcherson) munkát vállal éjjeliőrként egy valaha népszerű pizzériában, ám azt nem sejti, hogy a Freddy Fazbear's Pizza animatronikus kabalái (név szerint Bonnie, Chica, Foxy és Freddy Fazbear) éjjelente életre kelnek, és mindenkit levadásznak, aki bemerészkedik az épületbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)