Hirdetés

A fürdővizét áruló Belle Delphine visszatért, felrobbant az internet

|

Belle Delphine, az Instagram egyik kétesen pulzáló csillaga pár hónap hallgatás után tért vissza egy olyan videóval, ami egyből felpaprikázta a kedélyeket.

Hirdetés

Belle Delphine neve onnan lehet ismerős, hogy majdhogynem napra pontosan egy éve Gamer Girl Bath Water néven, online webshopjában elkezdte árulni saját  fürdővizét, ami értelemszerűen igen nagy visszhangot váltott ki az interneten. Később az a hír járta, hogy ennek elfogyasztásától (ami eleve súlyos kérdéseket vet fel) többen herpeszt kaptak, de mint kiderült, ez kamu volt, hiszen még ki sem szállították a cuccot, amikor már terjedt ez a pletyka. Delphine most visszatért egy újabb videóval, amivel ismét sikerült elérnie, hogy egy pár napig róla szóljon az internet. 

Hirdetés

Az influencer egy ideig minden közösségi oldaltól visszavonult, azonban nemrég YouTube csatornáján osztott meg egy videót melyben meglehetősen hiányos öltözetben rappel. Az eddig sem szemérmes Insta-celeb most azért tért vissza, hogy bejelentse, elindított egy oldalt, ahol havi előfizetésért többet is megmutat magából a "legnagyobb rajongóinak".

A hír hallatára persze azonnal felrobbant az internet, a közösségi médiát pedig elözönlötték az olyan bejegyzések, amik vagy lelkendeznek a visszatértén, vagy pedig pont a lelkendezőket gúnyolják. 

Nem tudjuk, hogy Belle Delphine ezt még hova tudja fokozni, de az eddigiekből kiindulva a jövőben ismét előrukkol majd valamivel, hogy ismét a figyelem központjába kerüljön, az ilyen dolgoknak pedig sajnos mindig lesz közönsége. Vagy azért, hogy használt fürdővizet ihasson, vagy azért, hogy tenyerébe temethesse az arcát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)