Hirdetés

A galaxis őrzői mint Destiny film? Ezt látni kell!

|

Nehéz lesz pénteken ennél kiválóbb tartalmat találni. A hamarosan érkező Destiny és A galaxis őrzői egy trailerben? Na ezt a filmet szeretnénk megnézni nagyon.

Hirdetés

A Fanmade Trailers csatorna nem éppen aktivitásáról híres, de most egy olyan videó került ki, ami szerintünk minden szempontból érdemes arra, hogy kattintsatok, élvezzétek.

Az egy dolog, hogy a vészesen közelgő Destiny megjelenés oltárán is áldozunk egyet, de olyan kiváló munkáról van szó, ami önmagában is érdemes arra, hogy elismerően csettintsünk. Általánosságban elmondható, hogy a rajongói trailerek kreativitása mindig üdítő jelenség, de most sikerült egy olyan filmes-játékos hangulati egyveleget alkotni, amitől aztán csak törölgetem a szemem sarkát. És igen, A galaxis őrzői hangulat éppen megfelelő arra, hogy a hangya Holdra szálljon - szólna ez a dal, ha Levente Péter írná ezt a hírt. Na be is fejezem az agymenést, nézzétek csak!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)