Hirdetés

A Ghost of Tsushima film rendezője nem akarja elkapkodni a projektet

|

Még egy darabig eltarthat, mire befejeződnek a film munkálatai, de Stahelskinek jó oka van arra, hogy ne sürgesse a dolgot.

Hirdetés

Hollywood éppen lázasan gyűri maga alá a videojátékos témákat, és a 2020-as Ghost of Tsushima is ihletet adott az alkotóknak. A Sucker Punch akciójátéka több díjat is nyert, így a megfilmesítéssel kapcsolatos tervek gyakorlatilag elkerülhetetlenek voltak.

A projektért a John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski felel, aki egy rövid interjúban beszélt az amerikai IGN újságíróival, és elárulta, hogy mi a helyzet az adaptáció körül.

Hirdetés

Stahelski csapata nem sürgeti a melót. A srácok szeretnének mindent jól csinálni, és elkerülni a videojátékos filmek szokásos hibáit.

"Jól akarjuk csinálni. Tudod, hogy mi történhet egy videojátékos adaptációval. Rászánjuk az időt, és mindent rendesen kidolgozunk. A folyamatba a fejlesztőket is bevonjuk, hogy a történet lényege semmiképp se veszhessen el."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Stahelski állítása szerint ő maga többször is végigjátszotta a Ghost of Tsushimát, és szerinte a hozzá hasonló rajongók elégedettek lesznek a filmes változattal is. Azt azért hozzátette, hogy a forgatókönyv még mindig nem áll készen.

A Ghost of Tsushima még mindig nem kapott premierdátumot, de ez, tekintettel a projekt állapotára, talán nem is olyan meglepő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)