Hirdetés

A Ghost of Tsushima gyönyörű világa a falainkra is felkerülhet

|

A Sucker Punch csodálatos művészeti anyagait kiváló minőségben nyomtatva, és bekeretezhetve akaszthatjuk a szobáink falaira.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima a PlayStation 4 egyik legszebb játéka, így tökéletes zárócíme lett a jelenlegi konzolgenerációnak. A Sucker Punch mesterien vitte képernyőkre a tradicionális japán képi világot, így nem csodálnánk, ha szeretnétek ennek alapjait felrakni a falra. A Cook and Becker nevű cégnek köszönhetően erre is van lehetőségetek.

Hirdetés

A hat különböző poszterből álló sorozatban többféle művészeti stílus is megjelenik. Sajnos bármelyiket is válasszátok, nem fogtok olcsón kijönni a dologból: egy ilyen poszter ára 100-125 dollár között mozog, és ha bekeretezve kéritek, az extra költséget jelent.

Az ilyen gyűjtemények általában csak limitált ideig érhetőek el, de a Cook and Beckernek nem szokása elárulni, hogy pontosan meddig tartanak fenn egy készletet. A Journey képek például az év végén kikerülnek az üzletükből, mivel lejárt a licenc, de az olyan, Sonyhoz kötődő termékeik, mint a God of War vagy a Horizon: Zero Dawn témájú cuccok, még mindig elérhetők.

Ettől függetlenül ha mindenképp szeretnéd a fentiek valamelyikét a szobádba, akkor érdemes lesz mihamarabb beszerezned a választottad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)