Hirdetés

A Half-Life 2 írója már bánja, hogy közzétette a harmadik epizód tervezett sztoriját

|

Bár a játék soha nem készült el, a történetet már nagy vonalakban megírta Marc Laidlaw, és közzé is tette Epistle 3 címmel. Úgy érzi, nem kellett volna.

Hirdetés

A Valve hosszú időn át pihentette a Half-Life sorozatot, majd a beígért, de végül elkaszált harmadik epizód helyett a PC VR-exkluzív Half-Life: Alyxszel támasztotta fel közel három évvel ezelőtt. Azóta ismét csend van, továbbra sem tudjuk, kapunk-e valaha még egy hagyományos módon játszható folytatást, de ha igen, valószínűleg nem az lesz a története, amit Marc Laidlaw Epistle 3 címmel megjelentetett 2017-ben.

Körülbelül egy évvel azután, hogy elbúcsúzott a cégtől, úgy érezte, közreadhatja a Half-Life 3: Episode Three sztorijának vázlatát, amire aztán persze rávetődtek a kiéhezett játékosok. Most azt állítja, megbánta tettét.

Hirdetés

RockPaperShotgunnak nyilatkozva elmondta, meg volt zavarodva akkoriban.

"Egy szigeten éltem, teljesen elzárva barátaimtól és az elmúlt néhány évtized kreatív közösségétől, elszálltam és senki nem volt ott, hogy lebeszéljen róla. Egyszerűen csak szórakoztató dolognak tűnt... amíg meg nem tettem."

Úgy érzi, ha nem publikálja az írást, lenyugodott volna, és nem okoz problémát a barátainak a Valve-nél. Igyekezett tisztázni, hogy az Epistle 3 csak egy volt a több lehetséges történet közül, sok minden változhatott volna, ha ténylegesen zajlik a Half-Life: Episode 3 fejlesztése.

Azt, hogy pontosan mi szerepelt az Epistle 3-ban, a történetösszefoglalónk utolsó részében olvashatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)