Hirdetés

A hivatalos Elden Ring manga valójában vígjáték

|

Azt egy ideje már tudtuk, hogy jön egy japán képregény az Elden Ring világával, de nem arra számítottunk, amit végül megkaptunk.

Hirdetés

Megérkezett a hivatalos Elden Ring manga, ami már ingyenesen olvasható is 12 nyelven. A sztori középpontjában olyan karakterek állnak, mint Melina, Radahn és Malenia, vagyis ilyen stáb, illetve a From Software által megálmodott világ kombinációjától az ember komor, sötét fantasyre számítana. Csakhogy ez a manga, nem az a manga.

A sztorit az a Nikiichi Tobita írja, aki A Cursed Sword's Daily Life-ért is felelt, így aki olvasta a szóban forgó mangát, az már sejtheti is, hogy mire számíthat. Amit kézhez kapunk, bizony komédia a javából, ennélfogva teljesen máshogy kezeli az Elden Ring világát, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Ugyan megkapjuk a George R. R. Martin segítségével felépített univerzumot, valamint a már jól ismert karakterek sem hiányoznak, ennek a történetnek inkább a szórakoztatás a célja, mintsem egy borzongató dráma felvezetése.

"Aseon egy szegény, szerencsétlen Tarnished, aki meztelenül, egy fillér és menyecske nélkül találja magát Limegrave-ben. Az egyetlen reménye ebben az új, kegyetlen otthonában, hogy rátaláljon egy titokzatos, Melina nevű nőre."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A tervek szerint a manga minden hónap 4. és 19. napján fog megjelenni a továbbiakban, a már most elérhető két fejezet pedig izgalmas kezdésről gondoskodott. Ami azt illeti, a kaland már most csodálatosnak ígérkezik, ezért azt tanácsoljuk, hogy amennyiben tudtok angolul vagy a támogatott nyelvek bármelyikén, akkor ne hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)