Hirdetés

A legelszántabb vásárlók boltok előtt aludtak a Black Friday konzolakciók miatt

|

A legtöbb ember igyekszik mindent megtenni, hogy kedvezményes áron vásárolhasson újgenerációs játékkonzolt.

Hirdetés

Természetesen idén is hatalmas őrület a Black Friday, amikor hatalmas leárazásokkal lehet számtalan terméket vásárolni. Ilyenkor minden plázában elképesztő az embertömeg Amerikában, viszont a világjárvány miatt csak kevesebben vállalkoznak arra, hogy személyesen vegyenek újdonságokat.

Többen viszont nagyon elhivatottak, hogy megszerezzék a PS5-öt vagy az Xbox Series X-et, így akár még a GameStop üzletek előtt is képesek tábort verni. Mint a "régi szép" időkben.

Hirdetés

Néhányan egyszerűen csak igyekeztek korán kelni, és a nyitás előtti órákban várakozni, de egyesek képesek voltak az éjszakát is az üzlet előtt tölteni. Twitteren természetesen számos furcsa kép terjedt a témában, alább láthattok ti is néhány kiemeltet.

Remélhetőleg legalább azoknak sikerült megvenni a konzolokat, akik ennyi időt és energiát pazaroltak a várakozásra - ahelyett, hogy néhány héttel (esetleg hónappal) később vásárolták volna meg azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)