Hirdetés

A legkülönfélébb hangszereken játssza el kedvenceink zenéjét ez a videós

|

Ne csak karácsonyi muzsikák szóljanak az ünnepek alatt.

Hirdetés

Egy jó videojáték-zene bármikor üdítő lehet, függetlenül annak stílusától, az előadótól, vagy épp a hangszereléstől. Mi magunk is nagyon szeretjük újra hallani kedvenceink betétdalait más és más előadók legkülönfélébb előadásaiban.

Most épp a Joe Porter névre hallgató zenész rakott össze egy rendkívül szórakoztató videót, amiben több, jól ismert játék betétdalát veszi elő, miközben körbe halad a szobájában.

Hirdetés

A videóban a teljesség igénye nélkül olyan játékok kerülnek elő, mint a DOOM vagy épp a Minecraft. Az első hangszer például egy flairdrum, amit minden bizonnyal mindannyian ismertek. Ha mégsem, azért eláruljuk, hogy a hangszer légnyomással készült műanyag palackokból áll.

Sajnos a videó nem olyan hosszú, hogy bármelyik számon is el tudjuk meditálni, az viszont apró vigasz lehet, hogy Porter számos egyéb, hasonló jellegű videóval is rendelkezik, szóval ha már most a könyökötökön jön ki Mariah Carey és a többi klasszikus karácsonyi dal, nyugodtan merüljetek el a zenész YouTube-csatornájában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)