Hirdetés

A legmenőbb Unreal Engine 4 demó, amit valaha láttál

|

Ha esetleg még kérdés lett volna azzal kapcsolatban, hogy milyen csodálatos dolgokra képes az Unreal Engine 4, akkor nézzétek meg ezt a demót. Teljesen ingyenes.

Hirdetés

Éppen tegnap, Hőskori leletek rovat Mortal Kombattel foglalkozó részében elmélkedtünk azon, hogy milyen jó is volt a játékgépes korszak, most pedig egy Unreal Engine demó ide is varázsolja nekünk a '80-as és '90-es évek csodáját. Itthon inkább a '90-es évek.

A NewRetroArcade lényegében egy Unreal Engine 4 techdemó, de igazából sokkal több annál. A Digital Cybercherries (már a névválasztásért is jár a pacsi) az Oculus Riftre írta a programot, amivel egy kicsit belekóstolhatunk a neonfényekkel és zseniális játékokkal súlyosbított érába. A virtuális játékteremben nemcsak a leghíresebb árkádgépeket próbálhatjuk ki, de a teremben elszórt SNES-eknek és Game Boy-oknak is nekieshetünk. Hogy teljes legyen az élmény, még a korhű zenékkel telepakolt kazettákat is elszórtak a játékteremben, illetve egy egész bowling pályát is beraktak a fejlesztők.

A legjobb az egészben, hogy a New Retro Arcade teljesen ingyenesen letölthető a csapat oldaláról. A gépigénnyel kapcsolatban nincs pontos információnk, de a srácok egy i7 4770K 4.5 Ghz-es procival, 8 giga RAMmal és GTX 780 Ti karival futtatták. 

Láttatok már ennyire zseniális demót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)