Hirdetés

A Másnaposok sztárja lesz a következő Joker

|

Majd egy évvel a Batman v Superman: Dawn of Justice után kerül majd a mozikba a LEGO Batman film, amelyben egy kifejezetten érdekes hangot választottak Jokernek.

Hirdetés

Úgy látszik a LEGO Batman igencsak bejött a Warnernek, ugyanis nemhogy nem hagynak fel a játéksorozattal, még filmet is készítenek belőle. Az igencsak megosztó, de alapjaiban jól teljesítő The LEGO Movie után kíváncsian várjuk, hogy ebből mit hoznak majd ki.

Batman hangját ugyanaz a Will Arnett adja majd, aki a már említett The LEGO Movie-ban is tette ugyanezt, Robin szerepére pedig az ártatlan Michael Cera-t nyerte meg magának a kiadó. Joker szerepére egy elég széles körből választhattak a készítők, végül azonban Zak Galifianakist, a Másnaposok sztárját állították a mikrofon elé.

A LEGO Batman 2017 február 10-én kerül majd a mozikba. A rendezői székben az a Chris McKay ül, aki a The LEGO Movie animációit felügyelte, a forgatókönyvet pedig  Seth Grahame-Smith írja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)