Hirdetés

A Master Chiefet alakító színészt nem tántorítják el a kritikák

|

A Halo-sorozat főszereplője főképp azoknak üzent, akik az első részek megnézése nélkül szólták le az alkotók munkáját.

Hirdetés

Sok csúszást követően nemrég megjelent a Halo-tévésorozat első két része, ami a számok tekintetében jól teljesít - igaz, ebben biztosan nagy szerepe van annak is, hogy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői kaptak egy próbaverziós hozzáférést a feldolgozás otthonául szolgáló Paramount+-hoz.

A sorozatnak viszont rögtön megjelentek a vehemens kritikusai is, akik szerint a készítők túlságosan eltértek az alapanyagtól, ebben már csak a hab volt a tortán, hogy milyen hamar levette a sisakját Master Chief. A kritikákra nemrég válaszolt a sorozat főszereplője, Pablo Schreiber is, elmondása szerint pedig nem hatják meg azoknak a panaszai, akik esélyt sem adnak a sorozatnak.

Hirdetés

A színész egy Instagram-posztot tett közzé a hétvégén, amiben köszönetet mondott mindenkinek, aki megnézte, és esetleg más módon is támogatta a Halo legújabb adaptációját, kiemelve az első részek sikerét.

"A rajongóknak, akik régóta vártak erre a pillanatra, és az újonnan érkezőknek, akik ilyen túláradó szeretettel és támogatással reagáltak, nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen lenyűgöző univerzumot és háttértörténetet szolgálhatok."

"Azoknak a »rajongóknak« pedig, akik utálták a sorozatot anélkül, hogy látták volna, és nem értenek egyet azzal, amit csinálunk, tisztelem a véleményeteket, és szeretlek titeket. Mert az az igazság, hogy ugyanazt a dolgot szeretjük mindannyian. És továbbra is kőkeményen dolgozom minden nap, hogy ezt a sorozatot a lehető legjobb változatává tegyem, és hogy figyelmet és tiszteletet szerezzek a Halo univerzumnak, amit szeretünk. Mindannyiunk érdekében..."

- írta Schreiber, aki már minden bizonnyal készül a második évad forgatására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sorozat és az alapanyaga közötti szakadék egyébként sok mindenkinek feltűnt: az LA Times például a "Hogyan értette félre a Halo-sorozat a videojáték  rajongóit" címet adta kritikájának, míg a Vulture értékelésében is elhangzik, hogy "Tévésorozatként ellenben, a Haloból hiányzik az immerzív képesség, ami kirobbanó sikerré tette a franchise-t." A kritikusokkal sok rajongó is egyetértett, a Rotten Tomatoes értékelései között például ilyeneket olvashatunk: "Az egyetlen közös dolog a sorozatban és az alapanyagban, az egy név és Master Chief páncélja.", vagy "(...) a Paramount inkább úgy döntött, hogy a saját ötleteit valósítja meg ahelyett, hogy hű lett volna(...)."

Egyelőre csak két rész jelent meg a sorozatból, úgyhogy az első szezonban még van nyolc epizódja az alkotóknak, hogy meggyőzzék a nézőiket, hogy az ő saját víziójuk is érdemes a Halo névre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)