Hirdetés

A McDonald's egy kézikonzollal ünnepli, hogy már 40 éve vannak nuggetsek

|

A gyorsétteremlánc terméke még a Steam Decknél is népszerűbb lehet.

Hirdetés

Kezdenek visszatérni a kézikonzolok: a Steam Deck után megérkezett a nagy rivális, az Asus ROG Ally is, a PlayStation Showcase során pedig a Sony is leleplezte a válaszát erre a trendre a Project Q képében. A maga módján a McDonald's is beszáll ebbe a bizniszbe, de nem úgy, ahogy várnánk. 

A világszerte népszerű amerikai gyorsétteremlánc számára eddig sem volt idegen a videojátékos kultúra, hiszen volt már, hogy egy új szendvicsének kiadását egy speciális gamer székkel ünnepelte meg, most pedig ismételten hasonló eszközhöz folyamodott, de szintet lépett. 

Hirdetés

A Retro Dodo számolt be róla, hogy a Chicken McNuggets 40. évfordulóját a McDonald's China különleges ajánlattal koronázza meg: vásárlói egy nugget külsejű kézikonzolt zsebelhetnek be a rendelésük mellé kb. 30 jüanért, azaz körülbelül 1500 forintért cserébe. Bár kézikonzolnak neveztük, valójában egy átskinezett tetris-gépről van szó, szóval ne legyenek illúzióitok azzal kapcsolatban, hogy mire képes a kis kütyü. A beszámoló alapján egyébként az ereklyéhez saját tematikus hordtáska is jár aranyos grafikával felvértezve, az alábbi galériában megcsodálhatjátok mindkettőt: 

Ti örülnétek neki, ha egy ilyen kapható lenne a hazai McDonald's üzletekben is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)