Hirdetés

A Microsoft rózsaszín Xbox konzollal és kontrollerrel várja a Barbie filmet

|

De a Forza Horizon 5 sem marad ki a jóból.

Hirdetés

Valószínűleg ti is hallottatok már róla, hogy júliusban sor kerül a mozikban egy elképesztő "küzdelemre", hiszen egy napon mutatják be Christopher Nolan Oppenheimerét és a Greta Gerwig által jegyzett Barbie filmet. Bár mindegyik tömve van sztárokkal, azonban stílusa és a termék népszerűsége miatt a játékbaba által ihletett alkotás könnyebben felhasználható marketingcélokra. 

Ennek köszönhető az, hogy a Microsoft nem egy Cillian Murphy fejével vagy atombombával díszített konzollal és kontrollerrel szállt be a buliba, hanem néhány eszeveszettül rózsaszín cuccal. 

Hirdetés

A vállalat a Warner Bros. Picturesszel és a Mattellel együtt egy olyan promóciót indított a Barbie premierje kapcsán, amelynek keretében több kapcsolódó terméket is bejelentett: a rajongók egy nemzetközi nyereményjáték keretében nyerhetnek meg tíz xboxos ruhába bújtatott Barbie babát, és a Forza Horizon 5 játékosai megkapják ajándékba a két főszereplő verdáját is (az 1956-os Chevrolet Corvette EV Corvette-et és a 2022-es GMC Hummer EV Pickupot).

De ez semmi ahhoz képest, hogy készült egy rózsaszín Xbox Series S egy hozzá passzoló babaházba helyezve, valamint egy színben és stílusban is hasonlító egyedi Xbox kontroller is, amit ráadásul különböző dizájnú borításokkal is felruházhatunk. Aki égető vágyat érez rá, hogy a gyűjteményében tudja ezeket a pink csodákat, az július 10-től szállhat versenybe értük az Xbox Twitter-oldalán és a Microsoft Rewardson keresztül. Erről a kicsikéről van szó: 

A Forza franchise fejlesztői egyébként Barbie és Ken virtuális autójának bepakolásán kívül mással is készülnek: július 14-én egy speciális livestream keretében mesélnek a karrierjükről, a motivációikról és arról, hogy milyen személyes kötődésük, kapcsolatuk van a Barbie babákkal. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)