Hirdetés

A Microsoft ügyvédje szerint három év múlva megjelenik a The Elder Scrolls 16, és csalódottak leszünk, ha ez nem igaz

|

2026-ig még tíz The Elder Scrolls játékot ki kell adnia a Microsoftnak, hogy három év múlva megérkezhessen a tizenhatodik rész. Tarthatónak tűnik.

Hirdetés

Vannak olyan videojáték-sorozatok, amiknél nehéz követni, épp hanyadik résznél járnak, mert kaotikusan számozzák és alcímezik őket, de a The Elder Scrolls esetében ez annyira nem bonyolult. Bár régóta futó szériáról van szó, mindegyik rész címében szerepelt a száma is, a spin-offoknál (TESO, Legends, Blades) meg egyértelmű volt, hogy nem a fő szál részei.

Ettől függetlenül persze a Microsoft ügyvédjének nem kell feltétlenül tudnia, hogy hol tart a Bethesda, de kikerekedett pár szem, amikor az egyik meghallgatáson azt állította, két TES-játék áll fejlesztés alatt: a TESO, ami elérhető egyébként PlayStationre is, valamint 2026-ban érkező The Elder Scrolls 16.

Hirdetés

Végülis ezzel a kijelentéssel csak két dologban tévedett: abban, hogy a 16. lesz a sorozat következő része, és abban, hogy 2026-ban megjelenhet. Bár a The Elder Scrolls VI-ot már rég bejelentették, az Xbox-fejes Phil Spencer szerint még legalább öt év biztosan kelleni fog neki, ezért azt sem tudják megmondani, milyen platformokra fogják kiadni. Simán lehet, hogy addigra már a következő generációs Xboxokon játszunk.

Mindenesetre a Bethesda következő játéka, a Starfield még idén megjelenik, ha minden igaz, szeptember 6-án. Ha addig is eltöltenétek valami hasonlóval az időt, ez a cikkünk segíthet választani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)