Hirdetés

A Mortal Kombat 1 egyik kivégzése a Kill Bill előtt tiszteleg

|

Maga Ed Boon hívta fel rá a figyelmet a közösségi médiában.

Hirdetés

Végre megjelent a Mortal Kombat 1, amely teljesen újragondolja a széria idővonalát (persze azért így sem árt tisztában lenni vele, hogyan jutottunk el idáig). A már ismert karakterekkel kapcsolatos változások mellett fontos újítás a Kameo rendszer is, amivel egy plusz harcos segíthet be nekünk a harcokban egy-egy mozdulat vagy kombó erejéig, de kivégzést is összehozhatunk velük. 

Ilyen Kameo-harcosként került be a karakterfelhozatalba Shujinko is, aki váratlan Fatality-t kapott: olyat, amellyel Quentin Tarantino egyik kultikus filmje előtt hajt fejet a NetherRealm Studios. 

Hirdetés

Shujinko ugyanis képes végrehajtani azt a támadást, amit a Kill Bill 2-ben az Uma Thurman által játszott Menyasszony alkalmazott Billen (David Carradine): az ötpontos szívrepesztő technikáról van szó, amely természetesen a Mortal Kombat 1-ben sokkal véresebb eredménnyel jár. A stúdió fejese, Ed Boon a Twitteren, vagyis már az X-en hívta fel erre a figyelmet: 

A Menyasszony a legendás kungfu mestertől, Pai Meitől tanulta ezt a technikát, aki pedig Shujinkóra hasonlít, szóval meg is van a kapocs. A játékosok nyilván imádják ezt a kikacsintást, olyannyira, hogy arról győzködik Ed Boonékat, hogy tegyék be Thurman karakterét is valamelyik DLC-vel. Bizonyára Quentin Tarantino is áldását adná Beatrix Kiddo véres vendégszereplésére. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)