Hirdetés

A Mortal Kombat 2 film Shao Kahnja tényleg ránk hozza majd a frászt

|

Jerrod, Sindel, Quan Chi, Kitana, és Jade is benne lesznek majd a filmben, de a franchise jól ismert főgonoszán lesz a hangsúly.

Hirdetés

A Mortal Kombat film folytatása hatalmasat lép előre, legalábbis ami a karakterek számát illeti. Shao Kahn, Jerrod, Sindel, és Quan Chi mind részesei lesznek a sztorinak Simon McQuoid rendező bejelentése szerint, aki mindezzel együtt a szereposztásról is mesélt.

A rengeteg karakternév mellett azt is megosztotta a Deadline újságírójával, hogy Shao Kahnt Martyn Ford brit testépítő, színész és közösségi média személyiség alakítja majd, akit a Halálos iramban 9-ből, vagy a Vitathatatlan 4. - Piszkos játszma című filmből ismerhet a nagyérdemű. A két méter magas izomkolosszus tökéletes formának tűnik a szerepre.

Hirdetés

Shao Kahn mellett az is kiderült, hogy Jerrod (Kitana apja) szerepét Desmond Chiam kapta, Sindelt Ana Thu Nguyen alakítja, és Quan Chit Damon Herriman kelti majd életre. A stáblista kezd meglehetősen kemény lenni, de mindnyájan eltörpülnek majd Shao Kahn nagysága mellett. Martyn Ford még Dave Bautistát is lekörözi, ami a méreteket illeti:

A Mortal Kombat 2 még nem kapott premierdátumot, de kár is lenne toporzékolva várni érkezését. Az első film sem váltotta meg a világot, de a Mortal Kombat 1 után talán pont jól fog esni a folytatás. Reméljük, hozza majd a kötelezőt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)