Hirdetés

Ilyen egy működő GameBoy cosplay jelmez

|

Egy srác Halloweenre különleges jelmezt tervezett magának, ami nem csak látványos, de játszani is lehet vele. Tényleg.

Hirdetés

A sok cosplayes csaj között eltűnt az a srác, akinek a ruhája nem csak csini volt, de szórakoztató is. Nem lehetett egyszerű megépíteni a jelmezt, ami GameBoynak néz ki, és úgy is működik. Igen, a srác mellkasán egy működő képernyő van.

A járkáló konzolt a kesztyűkön keresztül lehet irányítani, és ahogy láthatjátok, bármilyen játékkal megbirkózik, ami a jó öreg handheldekre készült. Azt nem tudom, hogy mit szólna az úriember, ha azt mondanánk neki, hogy a következő 100 órára maradjon így, amíg összegyűjtünk minden Pokémon-t, de mindenesetre a belefektetett munka mindenképpen megérdemli a figyelmeteket.

Ha tetszett a jelmez, akkor javasolnánk, hogy még most kezdjétek el megépíteni. Talán a következő farsangra kész is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)