Hirdetés

A nap hőse a játékos, aki tornázással nyomta le az Elden Ring egyik bossát

|

Várható volt, hogy az ebben jártasak hamar megpróbálják majd a játékot különleges kontrollerekkel játszani - íme, itt az Elden Ring Fit Adventure.

Hirdetés

Még egy hét sem telt el azóta, hogy mindenki számára elérhetővé vált az Elden Ring, de vannak, akik már nem először ugranak neki a harcoknak. A SuperLouis64 néven ismert Louis Hamilton amellett, hogy videós, fejlesztő is, így hamar össze tudta párosítani az Elden Ringet és a Nintendo Switchhez járó Joy-Conokat, amiket a Ring Fit Adventure dobozában található pilatesgyűrűvel és combpánttal egészített ki.

Így megszületett az Elden Ring Fit Adventure-élmény: ahogy az alábbi videóban is látható, úgy tud játszani a FromSoftware játékával, hogy közben folyamatos testmozgást végez.

Hirdetés

A lábára erősített kontroller mozgatásával aktiválja a karakter mozgását vezérlő analógot, ezért kocog, hogy ne legyen könnyű célpont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A gyűrű a támadásban segíti, gyógyítani pedig guggolással tud. Akármennyire is meglepő lehet ez, a dolog működik, az egyik bosst sikerült első próbálkozásra lenyomnia.

Ha nektek hagyományos módokon se megy túl jól, szívből ajánljuk mazur tippjeit, egyébként pedig azt javasoljuk, gyakoroljatok sokat, bele lehet rázódni (vagy őrülni).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)