Hirdetés

A Netflix játékot és animációs sorozatot is készít a Robbanó cicák társasjátékból

|

A Robbanó cicák, avagy Exploding Kittens óriási Kickstarter-siker volt, és most a Netflix csapott le a jogaira.

Hirdetés

Amikor az Exploding Kittens Kickstarter-kampánya 2015-ben lezajlott, mindössze hét napra volt szükség ahhoz, hogy többen támogassák a The Oatmeal által illusztrált társasjátékot, mint bármilyen más korábbi projektet a platformon. Valószínűleg senki nem gondolta, hogy közel 220 ezer érdeklődő mintegy 8,8 millió dollárt dob majd össze, pláne úgy, hogy 10 ezer volt a kitűzött cél. 

A magyarul Robbanó cicák néven megjelent játék sikere megmutatta, hogy van helye a társasoknak a Kickstarteren, minek hatására rengetegen próbáltak szerencsét és arattak sikert ötletükkel (a világ legjobb társasjátékának tartott Homályrév is ott született, kétszer is megfuttatták).

Hirdetés

A Netflix most, hét évvel a Robbanó cicák premierje után érezte úgy, hogy van még ebben az egészben potenciál, így bejelentette, hogy az előfizetők számára 2022 májusában válik majd elérhetővé egy exkluzív játékváltozat, 2023-ban pedig egy felnőtteknek szóló animációs sorozat fog debütálni, főszerepben Tom Ellis-szel, Abraham Limmel, Lucy Liuval, Ally Makival, Mark Prokschsal és Sasheer Zamatával. A showrunnerek szerepét Shane Kosakowski és a The Oatmeal mögött álló Matthew Inman töltik be.

A történet szerint "a menny és a pokol közti örök konfliktus új magasságokba ér, amikor az Istent és az ördögöt is a Földre küldik - dagadt házimacskák képében."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ami a játékot illeti, nagy újításra nem számíthatunk, a kezelőfelület is ismerős lesz azoknak, akik játszottak a digitális változattal mobilon vagy Switchen, ugyanakkor kerül bele két exkluzív lap: a radar megmutatja, hol van a következő robbanó cica a pakliban, a Flip Flop pedig megfordítja a kártyák felhúzásának sorrendjét. További kártyákat és mechanikákat a műsor premierje után fognak még kiadni. Egyaránt játszhatjuk magányosan, vagy online mások ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)