Hirdetés

A plafonon át törtek be, majd loptak el 25 ezer dollár értékben konzolokat és Pokémon-kártyákat

|

A két rabló egy igen érdekes manővert hajtott végre, de aztán jött a karma.

Hirdetés

Kitartóan hatalmas népszerűségnek örvend a Pokémon franchise, aminek darabjait nem csak játékok, hanem kártyák formájában is szívesen gyűjtögetnek a szenvedélyes rajongók. Volt, akit éppen ezen lapok buktattak le egy bűntett kapcsán, és sokan próbáltak már különböző törvényellenes módokon szert tenni az igen értékes lapokra, elsősorban játékboltokat megcélozva.

A minap egy újabb ilyen bolti lopással próbálkozott két férfi, akik a bejutás egy igen kreatív módját választották. A két rabló egy Ohio állambeli játékboltba tört be, ahova a plafonon keresztül jutottak be, kisebb-nagyobb sikerrel.

Hirdetés

A manőver ugyanis kicsit félresikerült. A Twitter/X-en közzétett videón is jól látszódik, hogy az egyik rabló megsérült a "merülés" során, majd a földön fetrengett, míg a társa próbálta őt vigasztalni.

A betörők azonban ennek ellenére sem távoztak üres kézzel, több mint 40 ezer dollárnyi árut vittek el az üzletből, többek között egy PS5-öt, egy Xbox Series X-et, több ritka játékot, valamint 25 ezer dollár értékben Pokémon-kártyákat is.

Az üzlet tulajdonosa szerint egyébként a duó valószínűleg egy, az övével szomszédos épületbe törhetett be, majd annak a padlózatát áttörve "pottyanhattak" a boltba. A rendőrség időközben nyomozást indított a két férfi ellen, de egyelőre még nem sikerült őket elkapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)