Hirdetés

A Playboy alapítójának fia OnlyFansen keres pénzt Pokémon kártyákra

|

Marston Hefnernek alapvetően nincsenek anyagi gondjai, de álmai eléréséhez érdekes módon szerzett extra pénzt.

Hirdetés

A 2017-ben elhunyt Playboy-alapítónak, Hugh Hefnernek összesen négy gyermeke született (legalábbis ez a hivatalos állítás): a most 71 éves Christie, aki üzletasszonyként éveken át vezette a Playboy Enterprisest, a 67 éves David, aki vállalkozóként él és dolgozik, a 31 éves Cooper, aki szintén az apja cégénél tevékenykedett kreatív vezetőként és a nemzetközi kapcsolatokért felelős fejesként, valamint a 33 éves Marston, aki író lett, emellett gamer, és látszólag még keresi a helyét a világban.

Bár feltehetően nem kevés pénzt örökölt apja vagyonából, hobbijához még többre volt szüksége: azért csatlakozott az OnlyFansre, hogy Pokémon kártyákat vásárolhasson.

Hirdetés

Természetesen nem befektetési tanácsokat vagy exkluzív Playboy-relikviákat kínál, hanem a csupasz testét. Szerinte semmi baj nincs a meztelenséggel vagy a szexualitással, sem a pornóval (aki a Playboy-mágnás környezetében nőtt fel, attól ez egyáltalán nem meglepő), ahogy azzal sem, ha valaki így akar pénzt keresni. Felesége, bár nem lelkesedik a pénzkereseti módszerért, nem is ellenzi azt, kapcsolatuk az őszinteségre épül. Fiatalkorában szülei fontosnak tartották elválasztani a meztelenséget a pornótól.

Mióta regisztrált, nagyon kedves emberekkel találkozott állítása szerint, és az önbizalma, önértékelése is nőtt. Egy darabig mindenkinek válaszolgatott, ám mióta felkapott lett, ezt már nem tudja vállalni - ugyanakkor várja, hogy újra kevesebb érdeklődője legyen. A meztelenkedés mellett a Playboy villában szerzett élményeiről is mesél.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)